Dr. Gorana Kuka

Dr Gorana Kuka Epstein je specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije iz Beograda koja vodi estetsku praksu u modernoj ordinaciji u centru grada pružajući svojim pacijentima čitav spektar estetskih procedura na licu, telu ili kosi. Takodje radi u Majamiju i Njujorku, a jedan je od malobrojnih lekara sa razvijenim internacionalnim hirurškim praksama.

Sve procedure obavlja profesionalno i predano sa ciljem da postigne optimalni rezultat i jedinstveno iskustvo za samog pacijenta. Kao pravi ekspert u lečenju opadanja kose, Dr Kuka Epstein primenjuje najnovije metode transplantacije kose, ali i najmodernije terapije u lečenju opadanja kose kod muškaraca i žena. Pošto je učesnik brojnih kliničkih istraživanja, svojim pacijentima može omogućiti najnovije dokazane regenerativne terapije koje predstavljaju posebnu oblast njenog interesovanja.

Redovni je predavač na brojnim kongresima širom sveta, a autor je nekoliko stručnih publikacija objavljenih prestižnim svetskim medicinskim časopisima. Član je vodećih svetskih udruženja plastičnih hirurga, kao i onih koji okupljaju lekare koji se bave transplantacijom kose i regenerativnom medicinom.

Direktor je fondacije “Dr. Gorana Kuka” koja se bavi prikupljanjem sredstava i lečenjem pacijenata koji boluju od alopecije areate i pruža besplatne rekonstruktivne procedure. Živi i radi u Majamiju, a nekoliko puta godišnje dolazi u Beograd gde održava svoju lekarsku praksu.

Kompletniju biografiju mozete pronaci na Linked in Profilu:

 

 

Članstva:

  • Srpska lekarska komora (SLK)
  • International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS)
  • American Academy for Facial Plastic and Reconstructive Surgery (AAFPRS)
  • International Society for Hair Restoration Surgery (ISHRS)
  • American Board of Hair Restoration Surgery (ABHRS)
  • American Hair Research Society (AHRS)
  • International Society for Plastic and Regenrative Surgeons (ISPRES)
  • International Federation for Adipose Therapeutics and Science (IFATS)
  • Srpsko udruženje sa plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju (SRBPRAS)

 

Kako zakazati konsultaciju

Možete zakazati konsultaciju sa Dr Goranom Kuka Epstein u ordinaciji gde radi u Beogradu ili u Majamiju i Njujorku. Evaluacija takodje može da se obavi putem video poziva ili mejla.